De ce se rup plasele de insecte?

Și iată de câteva luni ne bucurăm de o vară frumoasă, cu multă căldură, cu zile senine, cu răcoarea mult așteptată a serii și … cu insecte care mai de care. Dar tu te-ai pregătit oricum din timp, așa că nu îți faci griji și-ți montezi plasele de insecte la geamuri /uși. Montezi plasele la locul lor și îți spui că asta e, să vină țânțarii că tu oricum dormi noaptea liniștit. Ei, și ce să vezi? Ai montat plasa, trec 2-3 zile și se rupe. De ce se rup, totuși, plasele de țânțari?
Dacă nu îți explici cum sau de ce, nicio grijă - ai nimerit în locul potrivit.

Plasele de insecte se rup pentru că au fost expuse la condițiile meteo diverse.
Evident că odată plasele rupte nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să le înlocuiești. Pe noi știi deja unde ne găsești, dar iată câteva sfaturi care te pot ajuta să prelungești durata de viață a plaselor tale de insecte.
1. În anotimpurile reci, demontează plasele (e destul să le scoți din balamale - vezi mai jos exact cum) și depozitează-le într-un loc uscat, ferit de ploaie, ninsoare, îngheț / dezgheț.
2. Înlocuirea pieselor deteriorate (plasa efectivă, componentele de plastic - balamale, închizători, mânere, colțare).
Mai ai întrebări sau nevoie de ajutor? Scrie-ne pentru că noi abia așteptăm să te ajutăm!
Dacă acest articol ți-a fost util și ar ajuta și pe alții, te rugăm să de ajuți cu un share astfel încât să ajungă la cât mai multă lume!