De ce se rup plasele de insecte?

31 iulie 2022

Montezi plasele la locul lor și îți spui că asta e, să vină țânțarii că tu oricum dormi noaptea liniștit. Ei, și ce să vezi? Ai montat plasa, trec 2-3 zile și se rupe. De ce se rup, totuși, plasele de țânțari?

Termopane - 7 secrete ca să le alegi pe cele mai bune!

31 iulie 2022

Probabil ai auzit și tu că atunci când îți faci o casă sau renovezi una mai veche, multe lucruri pot să devină o povară. Parțial acest lucru este adevărat dintr-un motiv foarte simplu: pur și simplu nu ești informat - și este perfect în regulă; nu avem cum să le știm pe toate. Până la urmă, “cât trăim, învățăm”. Sau poate că nu ai timpul necesar să te informezi din surse multiple astfel încât să iei cea mai bună decizie legată de geamuri, uși, mobilă, pardoseala, etc. Te-ai întrebat vreodată cum poți alege cele mai bune geamuri termopan?

Ce este sticla termopan?

31 iulie 2022

Știai că în anul 1835 chimistul și fizicianul francez Henri Victor Regnault a descoperit PVC-ul DIN GREȘEALĂ?

Ce este bagheta distanțier?

31 iulie 2022

Dacă ești în căutarea unor specialiști care să te ajute cu montajul unor geamuri / uși, cel mai probabil că în ofertele pe care le-ai primit sau în discuțiile avute ai tot auzit de baghetă distanțier, de ce e important să existe în componența pachetului de sticle.

Tipuri de plase de țânțari - avantaje și dezavantaje

31 iulie 2022

Acum că ți-ai montat geamurile și ușile, te-ai bucurat de razele soarelui de dimineață și picuri de ploaie, iată că a venit vara și te-ai gândit, ca tot omul, să-ți montezi și plase de insecte. Ca să stai liniștit în casă cu geamurile și ușile larg deschise și în canicula verii. Apoi ai început să cauți ce tipuri de plase de insecte există, ce avantaje și dezavantaje au...