De ce să alegi ferestrele noastre?

1. Profil de calitate superioară. Calitatea profilului trebuie să ofere un aport semnificativ pentru produsul finit. Prin calitate superioară înțelegem că profilul va fi fabricat cu materiale (PVC și profil pentru armare) de cea mai bună calitate și va avea în structură un numar cât mai mare de camere de izolare. Pentru ranforsarea profilului se folosește profil din oțel cu grosime mare, ce trebuie să acopere o suprafață cât mai mare în interiorul acestuia.

2. Geam termoizolant calitativ. Sticla ferestrelor joacă un rol important în tot ansamblul care se fabrică. Fiind vorba despre o suprafață mare și care este, de regulă, expusă atât radiației solare, dar mai ales temperaturii mediului exterior, este necesar ca sticla termopan să fie de calitate. Profilul ales permite montarea unor geamuri termopan duble sau triple.

3. Feronerie superioară. Mecanismul cu care acționati canatele este cunoscut cu denumirea generică de feronerie. Cu cât aveți nevoie de mai multă flexibiltate pentru manevrare, cu atât feroneria trebuie să fie mai durabilă. Întotdeauna veți avea de ales din cel puțin două mărci de feronerie cu care sa fie echipată tâmplaria din PVC.

Pentru mai multe informații sau nelămuriri legate de ferestre, poți lua oricând legătura cu echipa noastră telefonic sau prin e-mail.

Contactează-ne