De ce să alegi ușile noastre?

1. Profile de siguranță. Caracteristicile de top ale profilelor se regăsesc în calitatea și fiabilitatea ușilor. Materialele folosite, asamblarea atentă și experiența noastră garantează uși de cea mai bună calitate, durabile și perfect adaptabile fiecărui proiect.

2. Panouri decorative. Varietatea foarte bogată de forme și de design a panourilor decorative face din alegerea imaginii unei uși un adevărat tur de forţă. Orice model de ușă vei alege, aceasta trebuie să răspundă cel mai bine nevoilor de imagine, de siguranţă, de izolare, dar și personalităţii casei tale.

3. Rigidizare pentru siguranță. Oţel cu grosime de 2-2,5 mm, armătură sudată cu colțar termosudabil pentru ridigizare și siguranţă sporită. Acestea sunt măsurile noastre pentru creșterea rezistenței ușilor și pentru creșterea duratei de viață a produsului pe care îl vei alege.

4. Praguri din aluminiu cu distanțier termic. Pragurile din aluminiu cu distanțier termic sunt concepute pentru a asigura un acces facil în locuinţă. Pe lângă faptul că fac tranziţia între suprafeţe în mod elegant, aceste praguri rezolvă și micile diferenţe de nivel. Oferă o bună izolare termică, o barieră pentru temperaturile scăzute din exteriorul habitatului și continuă linia de design a fiecărei uși.

Pentru mai multe informații sau nelămuriri legate de uși, poți lua oricând legătura cu echipa noastră telefonic sau prin e-mail.

Contactează-ne